Contact met Ceweb

Ceweb
E-mail: info@ceweb.nl
Tel.: 073-52 25 352

Diensten - Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 20010. Het voordeel is dat u uw e-mail, agenda en contacten makkelijk met collega’s of vrienden deelt. Daarnaast maakt u gebruik van zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen.

Microsoft Hosted exchange

Met Hosted Exchange van Ceweb heeft u niet langer een Exchange server op locatie nodig. Uw e-mail is overal en altijd toegankelijk, de schaalbaarheid is optimaal en de mogelijkheden zijn enorm. Hosted Exchange is ook met Sharepoint te combineren.

Opties Hosted Exchange: Neem met ons contact op voor de prijzen en meer informatie.

Voordelen Hosted Exchange

In de onderstaande tabellen vind u de voordelen van Hosted Exchange ten opzichte van standaard POP3 e-mail en Exchange op locatie. Ceweb als provider is al een voordeel op zich. Wij maken elke dag een back-up en we ondersteunen gratis Pushmail, ActiveSync voor uw PDA, Windows Mobile en iPhone. 

tabel1.jpg
hosted_exchange_phone1.jpg

Uitbreidingen:

Uw Hosted Exchange pakket breidt u op elk gewenst moment uit met meer mailboxen of extra ruimte. De verschillende typen zijn ook met elkaar en met reguliere e-mail (POP3) te combineren. Ook is het mogelijk om uw exchange te koppelen aan uw BlackBerry. U heeft dan altijd direct uw e-mail, agenda en contacten actueel via push techniek. we ondersteunen gratis Pushmail, ActiveSync voor uw PDA, Windows Mobile en iPhone. 


Interesse:

Neemt u dan contact op met Ceweb voor een uitleg of demonstratie.

* Prijzen zijn exclusief BTW en per maand. Het contract heeft een looptijd van één jaar, een opzegtermijn van één maand en wordt per jaar vooraf gefactureerd.