E-mail oplossingen

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 20010. Het voordeel is dat u uw e-mail, agenda en contacten makkelijk met collega’s of vrienden deelt. Daarnaast maakt u gebruik van zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen.

Microsoft Hosted exchange
Met Hosted Exchange van Ceweb heeft u niet langer een Exchange server op locatie nodig. Uw e-mail is overal en altijd toegankelijk, de schaalbaarheid is optimaal en de mogelijkheden zijn enorm. Hosted Exchange is ook met Sharepoint te combineren.

Opties Hosted Exchange:

  • Maak gedeelde mailboxen aan die u met meerdere mensen beheert
  • Lees e-mail, agenda, taken en notities met behulp van Microsoft Outlook (Webaccess)
  • Deel al uw gegevens (agenda, mail, taken) met collega’s
  • Maak gebruik van mailboxen van verschillende formaten
  • MS Outlook 20010 licentie voor één pc bij het uitgebreide pakket

Neem met ons contact op voor de prijzen en meer informatie.

Voordelen Hosted Exchange
In de onderstaande tabellen vind u de voordelen van Hosted Exchange ten opzichte van standaard POP3 e-mail en Exchange op locatie. Ceweb als provider is al een voordeel op zich. Wij maken elke dag een back-up en we ondersteunen gratis Pushmail, ActiveSync voor uw PDA, Windows Mobile en iPhone.

Uitbreidingen:
Uw Hosted Exchange pakket breidt u op elk gewenst moment uit met meer mailboxen of extra ruimte. De verschillende typen zijn ook met elkaar en met reguliere e-mail (POP3) te combineren. Ook is het mogelijk om uw exchange te koppelen aan uw BlackBerry. U heeft dan altijd direct uw e-mail, agenda en contacten actueel via push techniek. we ondersteunen gratis Pushmail, ActiveSync voor uw PDA, Windows Mobile en iPhone.

* Prijzen zijn exclusief BTW en per maand. Het contract heeft een looptijd van één jaar, een opzegtermijn van één maand en wordt per jaar vooraf gefactureerd.

300 klanten gingen je voor

Wat maakt ons jouw geschikte partner

1 contactpersoon

Meedenkend en oplossingsgericht

Meer dan 17 jaar ervaring

Meer dan 250 websites ontwikkelt

Wat klanten over ons zeggen

Marketing manager Florent

Leonard Rensen

Diverse websites door Ceweb laten bouwen in de afgelopen 12 jaar. Cédric werkt professioneel en snel maar nog belangrijker: hij is bijna dag en nacht te bereiken voor vragen of aanpassingen.

Maak vrijblijvend kennis

300 klanten gingen je voor