Het gezicht achter Ceweb

Mijn naam is Cédric Schretlen. Al op jonge leeftijd bouwde ik mijn eerste website. Dit proefde naar meer. Ik verdiepte mij in de wereld van webdesign, richtte Ceweb op in 2005 en wierf mijn eerste klanten. Om mijn kennis en vaardigheden op professioneel vlak uit te breiden, volgde ik de studie Multimeda Vormgeven aan de Eindhovense School en de studie Small Business & Retail Management aan de Avans Hogeschool.

Wat mij aanspreekt in mijn werk? Ik krijg energie van het uitwerken van een wens of idee naar een mooi en strak eindplaatje. Dát is waar ik het voor doe. Doe ik dit alleen? Nee, zeker niet! Ik werk samen met ervaren programmeurs, UX-designers, ontwerpers, zoekmachine professionals en context specialisten. Met ieders kennis en expertise werken we samen toe naar een mooi eindresultaat waar jij én wij trots op zijn. Onze klantenkring is divers: van sportverenigingen en wijkraden tot eenmanszaken en grote bedrijven.

Naast mijn werkzaamheden voor Ceweb ben ik eigenaar van het platform Samen Suppen. Ik houd ervan mensen bij elkaar te brengen en de sup-community te laten groeien. Ook houd ik van kerstmis. De website die ik op jonge leeftijd bouwde, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste kerstmarkten-websites van Europa: www.kerstmarkten.net.

Ceweb is gevestigd in Rosmalen. De meest klanten bevinden zich in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Uiteraard leveren wij onze diensten ook in andere delen van het land of zelfs buitenland.

Van idee tot online succes in 4 stappen

Stap 1

Gratis kennismakings-gesprek

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Wij luisteren, stellen vragen en geven advies. We laten zien wat we voor jou kunnen betekenen en wat je van ons kunt verwachten.

Stap 2

Duidelijke offerte

Binnen 5 dagen na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een duidelijke offerte. Wij zijn transparant in wat het voor jou gaat kosten. Ben je akkoord met de offerte? Het team van Ceweb staat klaar om direct voor jou aan de slag te gaan.

Stap 3

Ontwikkeling en feedback

Ceweb werkt samen met ervaren professionals om jouw website technisch en visueel uit te werken. Zodra de conceptversie van jouw website af is, ontvangen wij graag jouw feedback. Jij weet als geen ander hoe wij jouw website nóg beter kunnen maken. De website is jouw visitekaartje.

Stap 4

Livegang

Ben jij helemaal tevreden? Hoera, dan gaat jouw nieuwe website live! We nemen je stap voor stap mee in hoe jouw website werkt. Met de beheeromgeving houd jij gemakkelijk en snel jouw website up to date. Heb je vragen of hulp nodig? Wij kijken uiteraard graag met je mee.

Wat hebben wij u te bieden

Marketing

Wil je jouw bedrijf online laten groeien? Bij Ceweb helpen we je om jouw doelgroep te bereiken en jouw merk te laten groeien met onze uitgebreide marketingdiensten. Of je nu op zoek bent naar zoekmachineoptimalisatie, social media marketing of betaalde advertenties, wij hebben de expertise om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

E-mail oplossingen

Met onze cloud-based e-mail oplossingen kun je altijd en overal toegang krijgen tot jouw e-mails, agenda’s en contactpersonen. Bij Ceweb bieden we betrouwbare en veilige e-mail oplossingen die perfect past bij jouw bedrijf.

Hosting

Betrouwbare hosting is essentieel voor het online succes van jouw bedrijf. Bij Ceweb bieden we hoogwaardige hosting oplossingen die ervoor zorgen dat jouw website altijd bereikbaar is voor jouw klanten. Met onze hosting kun je erop vertrouwen dat je website snel, veilig en betrouwbaar is.

Grafisch ontwerp

Een goede eerste indruk is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Bij Ceweb helpen we je om een onvergetelijke indruk te maken met ons professionele grafische ontwerp. Ons team van getalenteerde ontwerpers zorgt ervoor dat jouw merk er visueel fantastisch uitziet, van logo’s en visitekaartjes tot complete huisstijlen.

Platform huren

Wil je een professioneel platform huren voor jouw bedrijf? Bij Ceweb bieden we hoogwaardige platformen die aan al jouw behoeften voldoen. Onze platformen zijn gebruiksvriendelijk en bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die jouw bedrijf nodig heeft.

APP ontwikkeling

Met onze professionele app ontwikkeling kun je jouw klanten een unieke en onvergetelijke ervaring bieden. Bij Ceweb ontwikkelen we op maat gemaakte apps die niet alleen functioneel zijn, maar ook prachtig zijn ontworpen. Ons team van ontwikkelaars en ontwerpers werkt samen om apps te bouwen die jouw klanten keer op keer willen gebruiken.

Applicatie ontwikkeling

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte applicatie die voldoet aan jouw specifieke behoeften, dan ben je bij Ceweb aan het juiste adres. Ons team van ervaren ontwikkelaars bouwt oplossingen die naadloos integreren in jouw bedrijfsprocessen en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Websites

Bij Ceweb zijn we trots op het bouwen van hoogwaardige websites die jouw bedrijf online laten groeien. Ons team van getalenteerde ontwikkelaars en ontwerpers zorgt ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website of een complexe webapplicatie, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen.